Bayan Hobileri
El Örgüsü Bluz Modelleri | YAZIYI OKUYUN

Anasayfa > Moda > Müsrif Gelin Kolleksiyonu – Stella York

Müsrif Gelin Kolleksiyonu – Stella York

Tarih: 23.04.2014
Güncel: 05.11.2015

İlkbahar yaz derken düğün sezonları açılıyor gelin adaylarımızın gelinlik arayışları hızlanıyor bizde bir nebze yardımımız dokunması adına müsrif gelin stella york gelinlik modellerini sizlere tanıtacağız. 2014 Gelinlik modelleri arasında bu modeli biraz zor bulabilirsiniz ülkemizde satışta olduğunu sanmıyorum fakat bir modeli beğenerek fotoğrafı numune göstererek güzel bir gelinlik diktirebilirsiniz.

Vücut yapınıza göre gelinlik seçmeniz şıklığınıza şıklık katacaktır. Galerimiz içinde balık etek gelinlik ve askılı gelinlik modelleri mevcut , eğer biraz daha kilolu iseniz kabarık etek gelinlik modellerini tercih etmenizi öneririz.

 

Gelinlik Seçiminde Nelere Dikkat Etmek Gerekir ?

 

Gelinlik seçerken boyunuza kilonuza ve vücut yapınıza dikkat etmeniz gerekir yoksa en mutlu ve huzurlu hissedeceğiniz günde biraz moraliniz bozulabilir. Günlerce model arayıp bulduktan sonra yorucu provalar ve sonunda o güzel mutlu güne ulaştığınızda çok fazla vaktiniz olmayacak. Bu yüzden doğru gelinlik seçmek önemlidir. Kısa boylu birisi iseniz ince ve dikine çizgili gelinlikler sizi daha uzun ve zarif gösterecektir.Fakat tam tersi kalem gibi bir vücuda sahipseniz balık etek modelleri ve arkadan fiyonklu gelinlikler  sizi bir kuğ gibi gösterecektir.

Şimdi seçmiş olduğumuz gelinlikleri biraz inceleyelim ;

 

Bayan Hobileri / Türkçe Öğretmeni
Müsrif Gelin Kolleksiyonu – Stella York
Bayan Hobileri Kurucusudur. Sorumlu Editör olarak çalışmakta olan Sevil Bozkurt DEMİRCİ, Türkçe Öğretmeni olmanın yanında başta Moda, Güzellik ve Kariyer olmak üzere birçok alanda yazılar yazmakta aynı zamanda bayanhobileri.com için yazılan diğer yazıları da koordine etmektedir.
Bu Makaleye Yorum Yapın

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git