Bayan Hobileri
14 Adet Kolay Örgü Saç Modeli | YAZIYI OKUYUN

Anasayfa > Moda > Gelinlere Özel Saç Modelleri 2014 – 2015

Gelinlere Özel Saç Modelleri 2014 – 2015

Tarih: 30.01.2013
Güncel: 07.06.2015

2013 yılının gelmesi ile yeni gelin saçı modelleri tüm kuaförlerin bir araya gelmesi ile belirginleşti. Birbirinden güzel saç tasarım uzmanları yeni yılda yine gelinleri güzelleştirmek için her şeyi yapıyor ve deniyorlar. Peki, bu yıl gelinlerde hangi saçları daha çok göreceğiz, sizler için araştırdık.

Topuz bilindiği üzere hemen hemen her geline yakışan ve en çok uygulanan saç modelidir. Topuz deyince tek tip bir şey düşünmek yanlış olur. Birbirinden farklı gelin saçı topuz yapılabilir. 2013 gelin saçı topuzlarında eski yıllarda çok görülen dağınık topuzlar artık nerede ise tarihe karışmış durumda.

Yeni yıl itibari ile artık gelin saçları sımsıkı topuzlar ile donatılıyor. Olabildiğince yukarıda toplanan ve ön kısımlarında da sadelik katılarak yapılan topuz modelleri ile sizde en güzel gelin olma unvanına kavuşacaksınız. Şüphesiz ki bir gelini güzel gösteren ve tamamlayıcı olan gelin saç modelleri çok itinalı ve özen ile yaratılmalı. Günler öncesinden yerini ayırtmalı ve mutlaka bir ön görüşme yapıp konuşmalısınız dilediğiniz saate sizi hazırlayacak bir kuaför seçmeniz çok önemli.

 

Gelin Saçı Modelleri 2014 – 2015

 

Mümkün ise nişanınızda ya da kına gecenizde saçınızı yaptırdığınız yere gelin saçınızı da yaptırmak daha mantıklı olabilir. Tasarımcı hakkında az çok bilginiz olur ve ne tarz modeller yaptığını görürsünüz, böylelikle size düğün gününde bir sürpriz olmaz. Gelin dergi kataloglarından da sıklıkla yeni saç tarzlarını takip edebilirsiniz ve size en uyacak modeli kuaförünüz ile bulabilirsiniz.

Bayan Hobileri / Türkçe Öğretmeni
Gelinlere Özel Saç Modelleri 2014 – 2015
Bayan Hobileri Kurucusudur. Sorumlu Editör olarak çalışmakta olan Sevil Bozkurt DEMİRCİ, Türkçe Öğretmeni olmanın yanında başta Moda, Güzellik ve Kariyer olmak üzere birçok alanda yazılar yazmakta aynı zamanda bayanhobileri.com için yazılan diğer yazıları da koordine etmektedir.
Bu Makaleye Yorum Yapın

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git