Bayan Hobileri
Daire Şeklinde Örgü Sepet Modeli Yapımı [Anlatımlı Örnek] | YAZIYI OKUYUN

Anasayfa > Genel > El Örgüsü Erkek Bere ve Şapka Modelleri

El Örgüsü Erkek Bere ve Şapka Modelleri

Tarih: 09.02.2017
Güncel: 08.02.2017

Sevgili hanımlar bugün size hem kolay hem de herkesin uygulayabileceği bir örgü tipimden bahsedeceğim. Evde beyler siz örgü yaparken bozulmuyorlar mı? Onları da düşünen artan yünlerden ya da pastel renklerden kullanarak onlara da el örgüsü erkek bere ve şapka modelleri yapabilirsiniz.

Bu senenin yani 2017 yılının da trendi olan el örgüsü erkek bere ve şapka tarzları hakkında bu vesile ile geniş bir bilgi sahibi olabileceksiniz. Arzu eden hanımlar, maskünel tarz giyimden hoşlanan hanımlar sözün ayrıca sizlere de; kendiniz için de gayet bu örnekleri yapmanız mümkün olabilir. Stil ve tarzını bildiğiniz beyler dışında onlar için bu galeri bölümünde bulunan yepyeni erkek bere örgü modelleri deneyebilirsiniz. Bazı beyefendiler şapka takmayı tercih edebiliyorlar. Onlar içinde uygun kullanımda el örgüsü erkek şapka modelleri yer almaktadır. Hatta aynı yünden hem bere hem de şapka yapmaya ne dersiniz?

Hanımlar, saç örgü ve timsah örgü dediğimiz örgü örneği üzerinde bu modellerin nasıl güzel durduğunu gözleriniz ile şahit olun, bize de yaptıklarınızdan bahsedin.

Bayan Hobileri / Türkçe Öğretmeni
El Örgüsü Erkek Bere ve Şapka Modelleri
Bayan Hobileri Kurucusudur. Sorumlu Editör olarak çalışmakta olan Sevil Bozkurt DEMİRCİ, Türkçe Öğretmeni olmanın yanında başta Moda, Güzellik ve Kariyer olmak üzere birçok alanda yazılar yazmakta aynı zamanda bayanhobileri.com için yazılan diğer yazıları da koordine etmektedir.
Bu Makaleye Yorum Yapın

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git