Bayan Hobileri
Kırmızı Örgü Bileklik Yapılışı | YAZIYI OKUYUN

Anasayfa > Örgü Ve Elişi > 2014 Bebek Patik Modelleri

2014 Bebek Patik Modelleri

Tarih: 24.12.2013
Güncel: 08.09.2015

Bebeklerinizin ayaklarını soğuktan koruyacak ve şirinlikten de taviz vermeyeceğiniz patik modelleri.Örgü bebek patik modelleri düz örgü, saç örgüsü modeli, tığ işi işlemeli model,tığ ile doldurulmuş modelleri ve şiş ile örülmüş modeller başta olmak üzere bir çok örneği sizlerle paylaşıyoruz.

Örgü ve örmeden hoşlanıyorsanız web sitemiz tam size göre örnek ve modeller paylaşmaya devam ediyor. En sevilen bebek örgüleri arasından en popüler olan patik örneklerini seçerek bir araya getirmeye çalıştık. Tabi konu bebek ve çocuklar olunca seçmekte zor oluyor. Çünkü her anne kendi bebeğine herşeyin en iyisini ve en güzelini örmek yapmak ister.

Her zevke göre örgü patik modellerinden bir kaç tane galerimize koymaya çalıştık. Umarım hoşunuza gidecek modeller ile karşılaşırsınız hoşçakalın. 

 

Örme Bebek Patik Modelleri Ve Örnekleri

 


Bayan Hobileri / Türkçe Öğretmeni
2014 Bebek Patik Modelleri
Bayan Hobileri Kurucusudur. Sorumlu Editör olarak çalışmakta olan Sevil Bozkurt DEMİRCİ, Türkçe Öğretmeni olmanın yanında başta Moda, Güzellik ve Kariyer olmak üzere birçok alanda yazılar yazmakta aynı zamanda bayanhobileri.com için yazılan diğer yazıları da koordine etmektedir.
Bu Makaleye Yorum Yapın

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git