Bayan Hobileri
Videolu Anlatımlı Kız Bebek Patiği Yapımı | YAZIYI OKUYUN

Anasayfa > Örgü Ve Elişi > 2014-2015 Tığ İşi Örgü Atkı ve Şal Modelleri

2014-2015 Tığ İşi Örgü Atkı ve Şal Modelleri

Tarih: 16.12.2013
Güncel: 30.11.2015

Örgü atkı, bere ve şal modellerinden en çok tercih edilen örgü modellerini paylaşmak istedim.Soğuk kış günlerinde hem aksesuar olarak hemde içimizi ısıtması için kullandığımız örgü atkı örneklerini daha detaylı görmek için galerimizi inceleyiniz.

Bayanlara yönelik birden fazla modeli bir araya getirdik ponpon uçlu atkıdan tutun,enterlag örgü ile yapılmış atkı ve şal modellerinden de örneklere ulaşabilirsiniz.Kışın çocuklarınıza ufak süprizler yaparak örgü atkı eldiven ve kazak örerek onları sevindirebilir aynı zamanda soğuklardan koruyabilirsiniz.

Şüphesiz kışın en çok kullandığımız aksesuarların başında gelir. Atkı, şapka, ve şallar soğuklarla baş etmenin en etkili çözümlerinden biridir. Bu yüzden kışın yaklaştığını da düşünürsek gerçekten anlamlı bir paylaşım olacak diye düşünüyorum.

 

2015 Bayanlar İçin Örgü Atkı Ve Şal Örnekleri

 

Bayan Hobileri / Türkçe Öğretmeni
2014-2015 Tığ İşi Örgü Atkı ve Şal Modelleri
Bayan Hobileri Kurucusudur. Sorumlu Editör olarak çalışmakta olan Sevil Bozkurt DEMİRCİ, Türkçe Öğretmeni olmanın yanında başta Moda, Güzellik ve Kariyer olmak üzere birçok alanda yazılar yazmakta aynı zamanda bayanhobileri.com için yazılan diğer yazıları da koordine etmektedir.
Bu Makaleye Yorum Yapın

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git