Bayan Hobileri
Abiye Elbise kombinleri | YAZIYI OKUYUN

Anasayfa > Moda > Yeni renkli tunik modelleri

Yeni renkli tunik modelleri

Tarih: 27.02.2013
Güncel: 01.12.2015

Yaz aylarında biz bayanlar daha rahat giyinmek isteriz sıcağın ve nemin tavan yaptığı dönemlerde hem ince ferah giyinerek hemde şık olmayı kim istemez ki ! Böyle zamanlarda giyebileceğiniz yeni renkli tunik bluz modelleri imdadınıza yetişecektir.

Sizlerin tercihlerini yaparken renkli tunikleri seçmenize yardımcı olacak birbirinden şık ve güzel tunik elbiseleri bir galeride topladık.Rengarenk uçuşan tunik elbiseler ile çok şık ve zarif olabilirsiniz. Tunik kombini yaparken seçtiğiniz elbisenize göre rahat bir ayakkabı veya babet ile tamamlayabilirsiniz.

Modern tunik modellerinin yanında elişi ile yapılmış örgü tunik modelleri de ilginizi çekebilir. Elişi ile yapılan örgü bluzlar renkleri ve modelleriyle son zamanlarda oldukça ilgi çekmektedir. Bu modelleri merak ediyorsanız web sitemizde kısa bir arama yaparak farklı ve değişik örgü tunik elbise ve bluzlara erişebilirsiniz.

 

Bayanlar İçin Yazlık Tunik Elbise Modelleri

 

Bayan Hobileri / Türkçe Öğretmeni
Yeni renkli tunik modelleri
Bayan Hobileri Kurucusudur. Sorumlu Editör olarak çalışmakta olan Sevil Bozkurt DEMİRCİ, Türkçe Öğretmeni olmanın yanında başta Moda, Güzellik ve Kariyer olmak üzere birçok alanda yazılar yazmakta aynı zamanda bayanhobileri.com için yazılan diğer yazıları da koordine etmektedir.
Bu Makaleye Yorum Yapın

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git